TUBA YAKAN AVRUPA’DAN BRONZLA DÖNDÜ

013 ve 2017’de Avrupa Şampiyonu olan Tuba Yakan, kariyerine yeni bir başarı daha ekledi.

TUBA YAKAN AVRUPA’DAN BRONZLA DÖNDÜ

Sırbistan’da yapılan 53. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası’nda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’nün milli sporcusu Tuba Yenen Yakan, Karate milli takımını temsilen tatamiye çıktı. Yakan, başarılı maçlar çıkartarak Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü olarak göğsümüzü kabarttı.

RAKİBİNİ RAHAT GEÇTİ

2013 ve 2017’de Avrupa Şampiyonu olan Tuba Yakan, kariyerine yeni bir başarı daha ekledi. Sırbistan’da yapılan 53. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonasında milli takım adına ferdi kategoride tatamiye çıktı. Şampiyonada başarılı müsabakalar yapan Yakan, üçüncülük için İngiliz Carla Burkitt karşısında çıktı. Milli karateci, yumruklarıyla etkili olduğu mücadelede rahat bir performans ortaya koydu ve 4-1 kazanarak Avrupa üçüncüsü oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.