YILMAZ: “KAZANACIĞIMZI GÖZ, SÖZ VE DAVRNIŞTAN ANLIYORUZ”

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz, seçimlere 15 gün kala çalışma temposunu iyice artırırken, gece evlerde gündüz esnaf ve derneklerde vatandaşları bilgilendirmek ve destek almak için çalışmalarını sürdürüyor.

YILMAZ: “KAZANACIĞIMZI GÖZ, SÖZ VE DAVRNIŞTAN ANLIYORUZ”
Hafta sonunu yoğun bir çalışma temposu içinde geçiren Yılmaz, Sivaslılar Derneğini ziyaret etti. Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, İlçe başkanı Sedat Tatar, Çayırova Belediye Başkan adayı Timur Koç ve meclis üyesi adaylarının da eşlik ettiği ziyarette konuşan Yılmaz,tıkanan, kendini tekrarlayan ve adeta badanaj yapan Gebze’nin çıkış yolunun kendi projeleri ve her biri dalında uzman yönetiminden geçtiğini vurguladı.
Sivaslılar Derneğine projelerini anlatıp destek steyen Yılmaz, Giresunlular Derneği, Şebinkarahisarlılar Derneği ve Çamlıçataklılar Derneklerinin organize ettiği etkinliklere de katılarak onları yalnız bırakmadı. Yılmaz, buralarda yaptıkları konuşmalarda, hedeflerinden bahsedip, destek istedi.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği CHP adayı Yılmaz, “Gebze’nin sorunlarından bıkıp usanan vatandaşlar her yerde bize olan destek ve ilgisini belli ediyor. Açıkçası, vatandaşların gözünden, sözünden, davranışından kazanacağımızı anlıyoruz”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.