SARIMEŞE İRTİBAT BÜROSUNU HİZMETE AÇTI

Ak Parti Kartepe Sarımşe Seçim İrtibat Bürosu , Kartepe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Üzülmez tarafından açıldı.

 SARIMEŞE İRTİBAT BÜROSUNU HİZMETE AÇTI

30 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlere az bir zaman kala Kartepe teşkilatı her yeni gün bir seçim bürosunu daha açıyor. Sarımeşe Seçim İrtibat Bürosu Açılış programına, İlçe başkanı Kandaz, Sarımeşe geçmiş dönem Belediye Başkanı Ergün Berdan, il ve ilçe yöneticileri, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları, meclis üyesi adayları, mahalle başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BERDAN, HİZMETTE DEVAMLILIK ESASTIR
Kartepe ilçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin programladığı açılışa, Sarımeşelilerin ve partililerin ilgisi yoğun oldu. Vatandaşların coşkusu arasında ilk konuşmayı, Sarımeşe geçmiş dönem belediye başkanı Ergün Berdan gerçekleştirdi. Selamlama konuşmasının ardından Berdan, “ Mahkeme kadıya mülk değildir. Hizmette, devamlılık esastır. Bizim 2004 yılında alarak 2009 yılına kadar devam ettirdiğimiz Ak Parti bayrağı altında ki hizmetlerimizi 30 Mart’tan sonra Hüseyin Üzülmez daha ileriye götürecektir. Sarımeşe sandıklarını gümbür gümbür patlatarak bu hizmetleri devam ettireceğinizi ümid ediyorum” diyerek katılımda bulunanlara teşekkür etti.

KANDAZ, SATAŞMALARDA BULUNUYORLAR
Daha sonra ilçe başkanı Hasan Kandaz söz aldı. Ak Gençlerin, “ iyi ki doğdun Hasan Başkan” sloganı atarak Kandaz’ın doğum gününü kutladılar. Gençlere teşekkür eden Kandaz konuşmasını şöyle sürdürdü; “ Ak Parti halkın talebiyle kuruldu. Ülke genelinde olduğu gibi yerelde de partimize, şahsımıza, adayımıza sataşmalarda bulunuyorlar. Bizler; bu millete hizmet etmek için yollarda olan Genel Başkanımızın gölgesi altında, onun söylemleri altında siyaset yapmaktan gurur duyuyoruz. Bir Ak Partili olarak, bu partinin hizmetkârı olarak ben gurur duyuyorum. Bizi bunla eleştirsinler hiç üzülmüyorum. Ama onlar kendi genel başkanlarını kendi milletvekillerini dahi konuşamıyorlar. Bununla kalmayarak kendi ilçe binalarına bile genel başkanlarının fotoğrafını asamıyorlar. Biz ise gurur duyuyoruz. Aramızda ki fark bu “ dedi.

ÜZÜLMEZ, HALKIMIZIN İLGİSİ ARTARAK DEVAM EDİYOR
Seçimlere kısa bir süre kaldığını belirten Ak Parti Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ise, “ başbakanımızın her mitingini izlerken yaşadığımız o sevgi selini, artık Kartepemizde her mahallede yaşamaya başladık. Kartepe’de olduğu gibi artan ilgi ve teveccüh Sarımeşede’de devam ediyor. Bu ilgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz, geçen toplantımızda 40 yıllık chp’li bir aileyi en az 200 kişilik bir toplantıyla Ak Partili yapmıştık. Kartepede 25 bin haneye ulaşacak olan ve dağıtımı devam eden proje kitapçıklarımızda Kocaeli’ye, Kartepemize yakışır 41 proje yer alıyor. Kartepe için dertlenen bir kadroyla sizler için çok önemli projeler hazırladık. Amacımız, Kartepemizi herkes için yaşanabilir, hayat bulunan yeni bir merkez haline getirmektir. Seçim irtibat büromuz hayırlı olsun” dedi.

ÜZÜLMEZ, DAVET AL SENDE GİT
Belediye Garajında işçileri ziyaret programını eleştiren Muhalefet partisi adayına atıfta bulunan Üzülmez, “seçim yasa ve yasaklarında şantiye ziyaret edilmez diye bir şey yazmıyor. Halk bizi davet ediyor. Çalışanlar; ‘başkanını’ merak ediyor. Davet al, ilgi gör sende git. 18 yaşını doldurmuş her genç gibi çalışan kardeşlerimizde bir seçmen. Yönetmek için yasaları, kuralları, yasakları bilmek lazım” dedi.
Program, Üzülmez’in Sarımeşelilere projelerini anlatması ve irtibat bürosunun açılış kurdelasının kesilmesi ile son buldu. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.