Özlü, Başiskele Esnafıyla Buluştu

AK Parti Başiskele Belediye Başkan Adayı Yasin Özlü, pazarda vatandaşlarla bir araya geldi, esnafları da tek tek ziyaret ederek ‘hayırlı işler’ temennilerinde bulundu.

Özlü, Başiskele Esnafıyla Buluştu

AK Parti Başiskele Belediye Başkan Adayı Yasin Özlü, SKM programları kapsamında İlçe Başkanı Mustafa Koral ve teşkilat üyeleriyle birlikte ilçeyi karış karış geziyor, gönül köprülerini kuruyor. Son olarak Barbaros Mahallesi’nde kurulan semt pazarına giden Yasin Özlü, hem pazarcı esnafıyla hem de alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

ÇITAYI DAHA DA YUKARIYA ÇIKARACAĞIZ

Başiskele’de bugüne kadar güzel işler yapıldığını, kendilerinin de 31 Mart sonrasında daha fazla çalışarak çıtayı daha da yukarıya taşıyacaklarını belirten Özlü, “Yapacağımız her çalışma ile Başiskele’yi geliştirken güzelleştireceğiz. Yıldızlarla dolu kentimizde bu yıldızlarımızı daha da parlatacağız” ifadelerini kullandı.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşan Özlü, gösterilen ilginin kendisini mutlu ettiğini belirterek, “En zor kapısı açılan kapının gönül kapıları olduğunu biliyoruz. Bunun için AK Parti kurulduğu günden bu güne gönül kapılarını aralayarak her zaman milletinin yanında olmayı başarmış bir partidir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.