‘Gönül Taksi’ Vatandaşı Dinlemeye Devam Ediyor

Seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, ‘Gönül Taksi’ ile yollara çıkarak vatandaşların istek ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.

‘Gönül Taksi’ Vatandaşı Dinlemeye Devam Ediyor

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, ‘Gönül Taksi’ ile yine yollara çıktı. Vatandaşları gideceği nokta ya kadar bırakan başkan adayı Gönül, istek ve önerileri dinledi. Gençlerin daha yeşil ve denize daha da yakın bir sahil kenti isteğine cevap veren başkan adayı Gönül, “Deniz kenarında olmamıza rağmen denizden kopuk bir şehiriz. İzmit’in daha çok sahil kenti olması için projelerimizi sizlerle paylaşacağız. Yeşil alanlarımızı da artıracağız inşallah” dedi.

TARİHİ KORUYARAK YENİLEYECEĞİZ
‘Gönül Taksi’nin’ konuğu olan gençler ile eğitim hayatları hakkında sohbet ettikten sonra açıklamalarda bulunan AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Ben bu şehrin yetiştirdiği bir ablanızım. İTÜ Mimarlık mezunuyum ve bu şehire bir kadın mimar bakış açısıyla hizmet etmek istiyorum. Şehirler canlı organizmalar gibidir. Büyürler, değişirler, yaşlanırlar. Dolayısı ile şehrin ruhunu okuyabilmek ve kentsel yenilemeyi bilmek lazım. Ben İzmit’in hem tarihini koruyacağım hem de sizlerin taleplerini dikkate alarak, yenileyeceğim” şeklinde konuştu.

SAHİL KENTİ YAPACAĞIZ
Gençlerin daha yeşil ve denize daha da yakın bir sahil kenti isteklerine cevap veren başkan adayı Gönül, “Deniz kenarında olmamıza rağmen denizden kopuk bir şehiriz. İzmit’in daha çok sahil kenti olması için projelerimizi sizlerle paylaşacağız. Yeşil alanlarımızı daha da artıracağız inşallah” diye konuştu.

SEÇİLECEĞİNİZE YÜREKTEN İNANIYORUM
Gençlerin ardından vatandaşların ulaşımına yardım etmeye devam eden başkan adayı Gönül, kadınlar için ve İzmit için neler istiyorsunuz sorusuna ise, “Yapılan projeleri zaten çok beğeniyorum. Tabi ki bir kadın ve mimar gözü ile dokunuşlar yapılırsa çok daha güzel şeyle ortaya çıkacaktır. Ben seçileceğinize yürekten inanıyorum. Allah kolaylıklar versin” cevabını aldı.

Anahtar Kelimeler:
Sibel Gönül
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.