DUMLU VE GÜNEŞ, VATANDAŞLARLA BULUŞTU

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, CHP belediye Başkan Adayı Ecz. Turan Dumlu ile birlikte Gölcük ziyaretlerine devam etti. Erenkaya Kahvehanesi’nde vatandaşlarla buluşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş ve CHP ve Belediye Başkan Adayı Ecz.Turan Dumlu’ya, İlçe Başkanı İsmet İşeri ve belediye meclis üyeleri ve ilçe yöneticileride eşlik etti

DUMLU VE GÜNEŞ, VATANDAŞLARLA BULUŞTU
‘İŞERİ ‘’KARARI SİZ VERECEKSİNİZ’’
Ziyarette ilk konuşmayı yapan CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, “CHP Kocaeli Milletvekilimiz ve hocamız Hurşit Güneş bana beni tüm kesimleri arasında barındıran bir kahveye götüreceksin dedi. Bende Erenkaya kahvehanesi sizin tam istediğiniz bir yapıya sahip diyerek Hurşit Bey’i sizlere getirdim. Evet aranızda diğer partilere gönül vermiş arkadaşlarımız vardır. Sizden ricamız bizleri iyi dinlemeniz. Hurşit Hocamız sizlere ülkemizde gerçekleşen gündemi anlatacak. Kararı sizler vereceksiniz” dedi.

GÜNEŞ ‘’KİŞİ BAŞI BORÇ 5 BİN DOLAR’’
İşeri’nin ardından söz alan CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, “Aslında ekonomiden fazla bahsetmek istemiyorum. Evime elektrik faturası geldiğinde 140 lira yazıyordu. Herhalde ben fazla kullandım dedim. Fakat şoförüme de aynı fatura tutarı geliyormuş. Sayın başbakan siz çayla simidin hesabını yapmayı bilemezsiniz, biz Kasımpaşa’dan geldik diyor. Peki ben soruyorum 4 kişilik aile sabah, öğle ve akşam sadece simit yese ayda 346 lira simit parası verecek. Bunlar iktidara geldiğinde 3 kişilik bir ailenin 6 bin dolar yani bir kişinin 2 bin dolar borcu vardı. Şimdi ise kişi başı bu borç 5 bin dolara çıktı” diye konuştu.

‘’AHLAK BOZULUNCA DÜZELMEZ’
Güneş, “Bu kahvenin sahibi karşı tarafa borç alarak 2 katı parayla ikinci bir kahveyi açsa olur mu? Bize yol yaptık, Marmaray yaptık diyor ancak hepsi dışarıdan borç alınarak yapılıyor. Sadece borç almak bir yana elde olanlar da gidiyor. Bizim Kandıra’da Hindi’ye kel gibi kabarma derlerdi. Şimdi bu da aynı şekilde kabarıyor. Değerli vatandaşlar bozuk ekonomi, bozuk piyasa düzelir ama ahlak bozulunca düzelmez. Memleketimizde en büyük sıkıntı ahlakın çökmesidir” şeklinde konuştu.

‘’MÜSLÜMANI MÜSLÜMANA KIRDIRIYOR’
Güneş Suriye konusuna da değinerek,“Başbakan Suriye’ye füze yolluyor ve müslümanı müslümana kırdırıyor. Eskişehir’de sopalanan Ali ihsan Korkmaz’a niye acımıyor. Biz bir taşla üç kuş vuracağız. Birincisi, bir elinde kan bir elinde kir olan Başbakanı indirmek, ikinci ve üçüncü taş ise Büyükşehir’de Tahsin Tarhan’ı, Gölcük’te ise Turan Dumlu’yu belediye başkanı yapmak diyerek sözlerini dile getirdi.

DUMLU’’SANAYİ ÇARŞISI ÖNEMLİ’’
CHP Belediye Başkan Adayı Turan Dumlu ise Güneş’in ardından yaptığı konuşmada, öncelik olarak projelere değindi. Dumlu, seçimler alındıktan sonra yeni bir Gölcük oluşturmak adına planlanan projelerin yer aldığı kitapta tüm çalışmaların yer almadığını belirtti ve içerikte bulunmayan projeler hakkında bilgiler vererek, ‘’bizim en önemli projelerimizden biri Sanayi Çarşısı ile ilgili olacak. Kitabımızda yer almadı. Çünkü, çarşımızla ilgili birkaç projemiz bulunuyor. Bu projeyi uygulamak için öncelikle büyükşehiri almamız lazım. Büyükşehir ile birlikte planlamasını yapacağız. Sanayi Çarşısı, Gölcük’ün yıllardır kanayan yarası haline geldi. Çarşıyı yeniden yapılandırmak ve esnafımızı mağdur etmemek için, onlara yer göstermememiz gerekiyor. Çarşıyı yaparken onları ortada bırakamayız. Esnafımız bizim için önemli! sanayi Çarşısı esnafını tek çatı altında toplanması içşn de kooperatif oluşturmak istiyoruz. Bu sorun ince ve planlı çalışmayla gerçekleştirilecek’’ diyerek açıklama da bulundu. Kitapta yer almayan birçok projeninde yer aldığını belirten Dumlu,‘’tüm projelerimiz insanlarımızın sosyal ve kültürel alanda yaşam alanlarını genişletmeye odaklı! Aynı zamanda yapacağımız projelerle iş sahaları oluşacak. Gençlerimize iş imkanları da sağlanacak’’ diye konuştu. Erenkaya Kahvehanesinde düzenlenen programa, vatandaşların katılımı yoğun oldu.





 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.