Bekirdere’de Gönül Coşkusu

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan adayı Mimar Sibel Gönül, Bekirdereliler ile buluştuğu programda büyük ilgi ile karşılaştı.

Bekirdere’de Gönül Coşkusu

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan adayı Mimar Sibel Gönül, Bekirdereliler ile buluştu. Bölge halkının büyük ilgi gösterdiği programda başkan adayı Gönül’e AK Parti Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve İlyas Şeker, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ve MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti İlçe Başkanı Ali Güney, MHP İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, Hodri Meydan Taraftar Grubu Başkanı Enver Güler ve çok sayıda davetli katıldı.

“SİBEL HANIM İLE BENİ AYIRMAYIN”

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’in kısa bir selamlama konuşmasının ardından değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Görüyorum ki Bekirdere yanıyor maşallah. Bu soğuk havayı ıstan çok değerli dava arkadaşlarımı saygı ve sevgi ile selamlıyorum. 13 belediye de tamam inşallah. Bakın bizim kiminle yürüdüğümüz ortada, ittifakımız apaçık. Kapalı kapılar arkasında konuşmadan yürüyoruz. Millet her şeyi görüyor” şeklinde konuştu.

ÜNLÜ, “ÜLKÜCÜLERİN YERİ BELLİDİR”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü de konuşmasında, “Sibel Gönül, cumhurbaşkanımızın yol arkadaşım dediği bir insandır. Tahir Bey cumhurbaşkanımız tarafından canlı yayında övülen bir insan. İşte cumhur ittifakı adaylarının ne kadar güzel hizmetler yapacaklarını siz düşünün. Bir de karşımızdaki zillet ittifakına bakın. Özellikle şunu söylemek istiyorum. MHP’nin yanından kovulmuş olanlar Fatma Kaplan’ın yanında diyorlar. Ben de onlara diyorum ki be utanmazlar ülkücünün eskisi olmaz. Ülkücünün yeri cumhur ittifakıdır” dedi.

ERYARSOY, “YİNE AKILLANMADILAR”

“Sizlerden son ana kadar durmadan çalışmanızı istiyorum” diyen AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “İzmit tamam inşallah. Bizler cumhur ittifakı il başkanları olarak buradayız. Zillet ittifakının yanındakileri göremezsiniz. Devekuşu gibi kafalarını gömmüşler zannediyorlar ki kimse onları görmüyor. Malum ittifak geçtiğimiz günlerde bir afiş astı. Yine akıllanmadılar bugün aynı yere afişlerini astılar. Esas Osmanlı tokadı pazar günü geliyor. Öyle bir tokat atalım ki beş yıl daha kendilerine gelemesinler” şeklinde konuştu.

GÖNÜL, “AŞKLA ÇALIŞAN YORULMAZ”

Tezahüratlar eşliğinde konuşmasını yapan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan adayı Mimar Sibel Gönül, “Artık seçime saatler kaldı. Görüyorum ki Bekirdere tamam, İzmit tamam. 12 Ocak günü Cumhurbaşkanımızın görevimizi tevdi ettiği günden beridir bismillah dedik, gayret gösterdik. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi dedik ki, “Aşkla çalışan yorulmaz.” Bizimkisi bir aşk hikâyesi. Bekirdere bu keskin rüzgârda bu kadar kalabalık ise bunun adı aşk. Bizim amacımız, çalışmamız rakiplerimiz kaybetsin diye değil, milletimiz kazansın diyedir” diyerek konuştu.

“ORTAK AKILLA ÇALIŞACAĞIZ”

“Mühim olan insanımız” diyerek sözlerine devam eden başkan adayı Gönül, “Sizler mutlu ve güvenli yaşayın diye 7/24 gözümüzü kırpmadan, son nefesimize kadar gayret göstereceğiz. Herkesin gıpta edeceği bir İzmit için çalışacağız. Gençlerimizin geleceği için gayret göstereceğiz. Sizlere ve İzmit’e çok güveniyoruz. Ortak akılla çalışacağız, beraber karar vereceğiz. Samimiyet ile tevazu ile gayret ile gönül belediyeciliği yapacağız. Kimseyi ayırmadan herkesin başkanı olacağız.

“BAYBURT DEPLASMANINA GİDECEĞİM”

Bu iş memleket işi, bu iş gönül işi derken, bilesiniz ki Sibel Gönül işidir diyorum. Her vatandaşımızın vatandaşlık görevini yapmasını, sandığa gitmesini istiyoruz. Sandık görevlilerimiz sandıklarına sahip çıkacak, teşkilatlarımıza daima güveniyoruz” ifadelerini kullandı. Konuşmasının sonunda Hodri Meydan Geliştirme Derneği Başkanı Enver Güler’in Kocaelispor atkısı armağan etmesi üzerine başkan adayı Gönül, “Allah’ın izni ile Kocaelispor’un Bayburt deplasmanına Tahir Başkanımız ile birlikte gideceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.