BAŞKAN KÖŞKER ARAPÇEŞME'DE KADIN TOPLANTISINA KATILDI

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantılarına katılıyor.

BAŞKAN KÖŞKER ARAPÇEŞME'DE KADIN TOPLANTISINA KATILDI
Seçim çalışmalarında tempoyu bir hayli yükselten Başkan Köşker, Arapçeşme Mahallesinde yaşayan kadınların toplantısına katıldı.
Belediye çalışmaları ve yeni döneme dair projeleri hakkında mahalle sakinlerini bilgilendiren Başkan Köşker’in toplantısına ayrıca eşi Ragibe Hanım, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur’un eşi Nurten Hanım, İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran da katıldı.
Arapçeşme’de yaşayan kadınların sorularını yanıtlayan, dertlerini dinleyen Başkan Köşker ayrıca hanımların, çalışmalara ilişkin görüşlerini de dinledi. Arapçeşme Mahallesinde doğalgaz, İSU, kanalizasyon ve su şebekesi gibi altyapı sorunlarının yüzde 90 oranında çözüldüğüne dikkat çeken Başkan Köşker, “Siz değerli hanım kardeşlerimizin de desteğiyle mahallelerimizi hizmetlerle donattık. Şimdi yeni dönemde insanımıza yatırım yapacağız. Yani siz değerli hanım kardeşlerimizi, gençlerimizi ve çocuklarımızı merkeze alacağımız projeleri hayata geçireceğiz. Gebze sosyo-kültürel anlamda da değişen ve gelişen bir şehir haline gelecek” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.