Sosyal Medya Fenomenleri Üniversite Gençliğiyle Buluştu

6. Kocaeli Kitap Fuarı kapsamında sosyal medya buluşmalarının ilki Sakarya Üniversitesi’nde gerçekleştirildi

Sosyal Medya Fenomenleri Üniversite Gençliğiyle Buluştu
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 6. Kocaeli Kitap Fuarı kapsamında sosyal medya fenomenlerinin ilk buluşması Sakarya Üniversitesi’nde yaşandı. Sosyal medya fenomenleri Aşkım Kapışmak ve Feridun Özdemir, Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezi’nde üniversite öğrencileriyle buluştu.

KADIN ERKEK FARKLARI GÜLDÜRDÜ
Sosyal medya fenomenlerinden Aşkım Kapışmak, sahne performansıyla izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi. Kadınlarla erkeklerin arasındaki düşünsel farkları mizahi bir dille anlatan Aşkım Kapışmak, üniversite gençliği tarafından ilgiyle takip edildi. Hayatta her zaman bir şeyler için çabalamak gerektiğini ve insanların sadece isteyerek bir şeyleri başaramayacağını söyleyen Kapışmak, üniversite öğrencilerini güldürmenin yanı sıra bir hayat dersi de verdi.

SOSYAL MEDYA İNSANLARI SOYUTLASTIRIYOR
Sakarya Üniversitesi’nde gerçekleştirilen söyleşiye katılan Feridun Özdemir ise ‘’Sosyal medya iyi veya kötü yönde kullanılabilir. Bu kullanıcıların elinde örneğin Arakan’daki vahşeti sosyal medya sayesinde dünyaya duyururken, kimi olumsuzluklara da sosyal medya bağımlılığımız sayesinde maruz kalıyoruz’’ dedi.

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Konservatuar Şube Müdürü Hayriye Sözer, Sakarya Üniversitesi’ndeki etkinliğe katılan sosyal medya fenomenleri Aşkım Kapışmak ile Feridun Özdemir’e katılımlarından dolayı çiçek takdim etti. Sosyal medya fenomenleri ile üniversite gençliğinin ikinci buluşma adresi Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) olacak. Hakim Türkmen ve Ergin Güngör, 15 Mayıs Perşembe günü KOÜ Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde 13.00-15.00 saatleri arasında üniversitelilerle buluşacak. Üniversite gençliği 15.00-17.00 saatleri arasında ise komedyen Alpay Erdem ile gülmenin tadına varacak.

 
Anahtar Kelimeler:
Kocaeli Kitap Fuarı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.