Gece Yolcuları, Nostalji Rüzgârı Estirecek

Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi’nde 31 Temmuz Çarşamba (Bugün) hayranlarıyla buluşacak Gece Yolcuları, söyleyecekleri nostaljik parçalarla geçmişte yolculuğa çıkaracak.

Gece Yolcuları, Nostalji Rüzgârı Estirecek

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kocaeli Fuarı 53. Yıl Yaz Etkinlikleri’ kapsamında bugün saat 21.00’de Rock müziğin sevilen grubu Gece Yolcuları, Kocaelili hayranlarıyla buluşacak. Her hafta binlerce kişinin akın ettiği konserlerde müzik ve eğlence dolu bir yaz akşamı yaşayan Kocaelililer, sevdikleri sanatçılarla buluşma imkânı buluyor.

DUYGUSAL ANLAR YAŞAYACAKLAR

Hafızalardan silinmeyen ‘Unut Beni’, ‘Ölümde Var’, ‘Pişmanım’ gibi daha birçok şarkıyı sanatseverlerle buluşturan grup; Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi’nde düzenlenecek ücretsiz konserde sevilen eserlerini Kocaeli halkı için seslendirecek. Son dönemde Suat Suna’ya ait ‘Pişmanım’ isimli eski bir parçayı yeniden yorumlayarak beğeni kazanan Gece Yolcuları, daha bir çok nostaljik parçanın cover halini söyleyerek hayranlarını geçmişte yolculuğa çıkaracak. Gece Yolcuları’nı dinlemeye gelen hayranları en özel parçalarla duygusal anlar yaşayacak.

KONSERLER DEVAM EDECEK

Kocaeli ve Gebze’de Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek konserlerle müziğe ve eğlenceye doyacak Kocaeliler için konserler hız kesmeden devam edecek. Kocaeli Fuarı 53. Yıl Yaz Etkinlikleri kapsamında her hafta ünlü bir sanatçı Kocaelililerle buluşmaya devam edecek. 7 Ağustos Çarşamba günü Ferhat Göçer, 30 Ağustos Cuma günü Işın Karaca ve son olarak Gebze Metin Oktay Stadı’nda 9 Ağustos Cuma günü Alişan konseri düzenlenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.