Darıca'da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Darıca’da da yapılan değişik etkinliklerle kutlandı.

Darıca'da 23 Nisan Coşkusu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Darıca’da da yapılan değişik etkinliklerle kutlandı.
Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtına Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çelenk koyması ile başlayan etkinlikler, saat 10:30’da Darıca sahilde devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Darıca Milli Eğitim Müdürü Ali Oztosun’un günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri günün anlam ve önemini belirten şiirler ve konuşmalar ile devam etti. Darıca’daki ilköğretim okullarının sunduğu folklör gösterileri, şiirler, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve değişik aktivitelerle dolu program amfi tiyatroyu dolduran seyirciler tarafından büyük bir keyifle izlenirken, programın ardından çocuklar, Başkan Karabacak’ın sürpriziyle aileleriyle lunaparka giderek ücretsiz bir şekilde günün tadını çıkardılar.
Programın sonunda Darıca Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından ilköğretim okulları arasında yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Başkanlık Kupası Turnuvası çerçevesinde futbol, voleybol, basketbol, atletizm, şiir ve kompozisyon gibi değişik branşlarda dallarında dereceye giren takım ve öğrencilere kupa ve madalyaları verildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.