23 Nisan Şenliklerinde Büyüdü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl altıncısını düzenlediği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği’nde renkli ve birbirinden farklı hikayeler dikkat çekiyor.

23 Nisan Şenliklerinde Büyüdü
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl altıncısını düzenlediği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği’nde renkli ve birbirinden farklı hikayeler dikkat çekiyor. O hikayelerden biri de Arnavutluk’tan katılan Alara Sandly’e ait. Festivalin ilk yılından bu yana Kocaeli’ye gelen Alara bu yıl da Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı’nın renkli konukları arasında yerini aldı.
34 kişilik Arnavutluk grubuyla bu yılki etkinliğe katılan Alara’nın Kocaeli’ye ilk ayak bastığı yıl 2004. O yıl henüz 3 yaşındayken 23 Nisan etkinliklerinde gösteri grubunda yer alan Alara, bugün ise 13 yaşında güzel bir genç kız. Her yıl geldiği için kendini evinde gibi hissettiğini söyleyen Alara, Türkiye’yi ikinci vatanı olarak tanımlıyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.