Zabıta Ekipleri Bulunan Parayı Sahibine Teslim Etti

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent içerisindeki kontrolleri sırasında bir miktar para buldu.

Zabıta Ekipleri Bulunan Parayı Sahibine Teslim Etti
Zabıta ekipleri bulunan parayı ilk aşamada tutanak tutarak gerekli işlemleri uyguladıktan sonra paranın sahibini ulaşmak için çalışma yaptı. Ekipler, parayı kaybeden kişiye anons ederek kısa sürede ulaştı. Mimarsinan Mahallesi Gümrükcüler Caddesinde yoğun geçen iş gününün ardından farkında olmadan parayı düşürdüğünü ifade eden Filiz Başar Zabıta Müdürlüğünden kaybedilen parayı teslim aldı.
Konu ile ilgili açıklama yapan Körfez Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya, “Duyarlı vatandaşlarımız zaman zaman ehliyet, nüfus cüzdanı, nakdi para, çanta v.b kayıp eşyaları bulup bize teslim ediyorlar. Bizlerde bu bulunan eşyaları tutanakla teslim alıp araştırma yaparak kayıp eşyaları sahiplerini bularak teslim ediyoruz. Aynı şekilde ilçemizde görev yapan ekiplerimizde zaman zaman bu tip olaylarla karşılaşıyor. Bizler halkımızın hem can güvenliğini hem de mal güvenliğini koruyoruz” ifadelerini kullandı.
Belediye ekipleri tarafından bulunan parasını teslim alan Filiz Başar, “Parayı yoğunluktan nasıl düşürdüğümü anlamadım. Daha sonra ilerleyen saatlere parayı düşürdüğümü fark ettim. Kısa bir süre sonra telefonum çalarak paramın bulunduğu ve Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne gelmemi söylediler. Paramın bulunduğuna sevindiğim kadar belediye ekiplerimizin duyarlılığı ve samimiyeti beni çok memnun etti. Bütün Zabıta Personeline ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.