TAHSİN TARHAN'IN İNTERNET SİTESİNE VE FACEBOOK SAYFASINA SALDIRI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan'ın internet sitesine ve Facebook sayfasına yönelik siber saldırıda bulunulduğu belirtildi.

TAHSİN TARHAN'IN İNTERNET SİTESİNE VE FACEBOOK SAYFASINA SALDIRI

Tahsin Tarhan'ın tahsintarhan.com adresli internet sitesine yönelik saldırılar üzerine bir açıklama yapan hosting şirketi Turhost.com müşteri hizmetlerinden yapılan açıklamada, web sitesine yönelik saldırılara karşı önlem alınması istendi ve "Web sitenizin, içeriğinizin güvenliği ve yıllarca üzerinde çalıştığınız emeklerinizin ziyan olmaması adına web uygulamanızın yazılım güncellemelerine en üst seviyede önem vermenizi rica ediyoruz" denildi.
Tahsin Tarhan'ın Facebook'taki beğeni sayfasının ise, kötü niyetli bazı kişilerce düzenlenen saldırılar sonucu birkaç saat hizmet veremediği belirtildi. Tahsin Tarhan'ın Facebook beğen, sayfasının yönelik saldırıların engellendiği ve sayfanın paylaşımlarına devam ettiği açıklandı.

İnternet sitesine ve Facebook'taki beğeni sayfasına yönelik saldırıları değerlendiren CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Tahsin Tarhan, "Kocaeli Büyükşehir ve ilçelerimizde sürdürdüğümüz seçim çalışmalarının baltalanmak isteniyor. Yalnızca internet sitemiz ve sosyal medyadaki faaliyetlerimiz değil, alanda, medyada da önümüz kesilmek isteniyor. Afişlerimiz, pankartlarımız indiriliyor, iktidara yakın medya önümüze set çekmeye çalışıyor, şimdi de sıra siber saldırıya geldi. Ama biz bütün bunlara rağmen Kocaeli'nde Büyükşehir'i ve ilçe belediyelerini AK Parti'nin elinden alacağız. Bu saldırılarla 30 Mart'ta sandıkta kazanacağımız zaferin önü kesilmek isteniyor. Ama ok yaydan çıkmıştır artık, başarımızın önünü kesemeyecekler. Mücadele azmimizi hiç kimse kıramayacak, partili arkadaşlarıma, seçmenlerimize Kocaeli halkının iradesine güveniyorum" dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.