MÜFTÜ SÖNMEZOĞLU, BAŞKAN ÜZÜLMEZ'İ ZİYARET ETTİ

Kocaeli Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Kartepe Belediye Başkanı seçilen Başkan Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret ederek tebrik etti.

MÜFTÜ SÖNMEZOĞLU, BAŞKAN ÜZÜLMEZ'İ ZİYARET ETTİ

Kocaeli Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, çiçeği burnunda Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i tebrik edip, yeni görevinde başarılar diledi. Müftü Sönmezoğlu, tebrik ziyaretinde Sevgili Peygamberimiz (sav)’in 1443’ncü doğum yılı münasebetiyle kutlanan Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e bir de Kur’an-ı Kerim hediye etti
Kartepe Din Görevlileri Dernek Başkanı Muammer Çiçek ve yönetim kurulu üyeleri Fazlı Karar, Kenan Çatmakaş, Hüseyin Yörük, İsmail Dallan ve Mustafa Bostan da Belediye Başkanı Üzülmez’e hayırlı olsun dileklerini ileten ziyaretçiler arasındaydı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.