KTO Meclisinde Konu Darbe Girişimiydi

Körfez Ticaret Odası temmuz ayı meclis toplantısı KTO Meclis salonunda yapıldı.

KTO Meclisinde Konu Darbe Girişimiydi
Körfez Ticaret Odası temmuz ayı meclis toplantısı KTO Meclis salonunda yapıldı.

KTO Meclisinin gündeminde 15 Temmuz gecesi ülkemize gerçekleştirilmek istenen darbe girişimi vardı. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren Mustafa Efe birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Efe ‘’Kazanan Demokrasi Olmuştur’’
Ülkemiz, 15 Temmuz cuma gecesi önce karanlığı, sonrasında ise ortaya konan büyük inanç ile de aydınlığı yaşadı. Halkımızın iradesi sayesinde ülkemiz bir uçurumun eşiğinden dönmüş; kazanan demokrasi olmuştur. Bizler ülkemize, milletimize, silahlı kuvvetlerimize; bu rezilliği, bu kepazeliği yaşatanlar hiçbir şekilde Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu olarak görmüyoruz,bu kişilerin asker kıyafeti giymiş teröristler olduğunu düşünüyoruz. Ve bu kişilerin Türk adaletinin önünde mutlaka, en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz.İnanıyoruz ki adalet, bu teröristlere hak ettikleri cezayı verecektir.

Yapılacak en iyi şey çalışmak ve üretmektir
Ülkemizin birliği, bütünlüğü, güvenliği için askerimize de polisimize de ihtiyacımız vardır. Asker ve polis güvenliğin ayrılmaz bir parçasıdır.Bu vatan hainlerinin inadına asker ve polis omuz omuza yan yana çalışmayı sürdürecektir. Ülkemizin güvenliği için, milletimizin huzuru için bu birlikteliğin önümüzdeki günlerde yine aynı seviyeye çıkacağına hatta onun da ötesine geçeceğine bütün kalbimizle inanıyoruz. Bugünden itibaren ülkemiz için yapacağımız en iyi şey. Barış ve kardeşliğin her zaman kazanacağına olan inancımızla, çalışmaya devam etmek ve üretmektir

Ülkemizin Güçlü İmajı, Olumsuzlukları Bertaraf Edecektir
Konuşmasında ekonomiye değinen Efe ‘’Demokrasi dışı güçlerin müdahalelerinin en başta ekonomimize büyük zarar vereceğini, biliyoruz. Seçilmiş hükümeti yıkmaya yönelik her türlü teşebbüsün demokrasimizi ve ekonomimizi katledeceğini düşünüyoruz. Bu sebeple anti demokratik her türlü girişimin karşısında kararlılıkla duruyoruz. İlk refleks olarak olumsuz etkiler hissetsek de ülkemizin güçlü imajının, Kısa sürede hem iç pazarda hem de dış pazarlarda bu olumsuzlukları bertaraf edeceğini düşünüyoruz. Keza, kamuoyunun da izlediği gibi bütün piyasalar süratle normal seyrine ulaşmıştır. Bundan sonra da bizler daha çok çalışarak ve üreterek ekonomimizi büyütmeye devam edeceğiz’’ Dedi.

Gün Birlik Olma Günüdür
Demokrasimize sahip çıkan necip milletimiz, Halkımıza kararlılığı ile cesaret veren darbe girişimine destek vermeyen ve karşı mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımız, Polisimiz ve güvenlik güçlerimiz, en baştan beri tepkilerini ortaya koyan ve Beştepe’de bir araya gelerek darbeye kalkışanlara bir ağızdan karşı çıkan parti liderleri, STK’larımız darbe karşıtı tutumu ile takdiri hakketmişlerdir. Gün birlik olma günüdür. Bizde demokrasi nöbeti tutmaya devam edeceğiz. Dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.