KO-MEK KURSİYERLERİNİ ÖDÜLLENDİRİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), kursiyerlerine yönelik eğitim-öğretim süresince her ay “Ürün Beğeni ve Bilişim Yarışmaları” düzenliyor.

KO-MEK KURSİYERLERİNİ ÖDÜLLENDİRİYOR

Sosyal medya ve web tabanlı yürütülen yarışmada Ayın en beğenilen; “el sanatı”, “yemek tarifi”, “fotoğrafı”, “en iyi bilgisayar bileni” ve “en hızlı klavye kullanan kursiyeri” KO-MEK sosyal medya takipçileri tarafından seçiliyor.
Ocak ayı içerisinde toplamda 7 bin 743 kişi oylamaya katıldı. Beş farklı alanda dereceye giren kursiyerlerin belirlendiği yarışmada KO-MEK’ in web sayfasında yer alan online bilgisayar testi ile Ayın en beğenilen; “el sanatı”, “yemek tarifi”, “fotoğrafı”, “en iyi bilgisayar bileni” ve “en hızlı klavye kullanan kursiyeri” belirlendi.
Ayın Kursiyeri Yarışması’nda “Ayın en beğenilen el sanatı” KO-MEK İpekyolu Kurs Merkezi’nden 531 beğeni ile giyim branşında eğitim alan Türkan Aydın’ın ürünü oldu. “Ayın en beğenilen yemek tarifi” ödülünü KO-MEK Yenikent Kurs Merkezi’nden 827 beğeni ile Türk Mutfağı branşında eğitim alan Hatice Kaçmaz’ın yemek tarifi aldı. “Ayın en beğenilen fotoğrafı” ise KO-MEK Derince Kurs Merkezi’nden 506 beğeni ile fotoğraf çekimi branşında eğitim alan Şeydanur Şahbaz’ın çektiği fotoğraf oldu.
“Ayın bilgisayarı en iyi bilen kursiyeri” ödülünü KO-MEK Yahya Kaptan Kurs Merkezi’nden Bilgisayar Kullanımı branşında eğitim alan Serap Esen Sarıkaya ve Leyla Tongar alırken, “Ayın en hızlı klavye kullanan kursiyeri” ise KO-MEK Mevlana Kurs Merkezi’nden Hızlı Klavye Kullanımı branşında eğitim alan Alkan Abar oldu. Alkan Abar, KO-MEK’in web sayfasında yer alan online klavye testinde 180 saniyede, 170 kelime ve 1.256 karakter yazarak ödülü almaya hak kazandı.
Dereceye girenler için Dr.Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda ödül töreni yapıldı. Ödüller Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Tahir Büyükakın, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal ve Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım tarafından verildi.
Ürün Beğeni ve Bilişim Yarışmaları KO-MEK eğitim-öğretim süresince her ay devam ediyor. KO-MEK kurslarında eğitim almış ve almakta olan kursiyerlerin katıldığı yarışma, KO-MEK Medya kullanıcı adı ile sosyal medya hesaplarından ve www.komek.org adresinden takip edilebiliyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.