Kartepe’ye Bin Kişilik Kapalı Spor Salonu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe İlçesinde bin kişilik kapalı spor salonu yapılması için ihale yapıldı.

Kartepe’ye Bin Kişilik Kapalı Spor Salonu
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe İlçesi’ne çok amaçlı kapalı spor salonu yapmak için ihaleye çıktı. 2 bin 500 metre kare alana sahip olacak 2 katlı salonda, basketbol, voleybol, hentbol oyun sahası ile güreş, karate gibi mücadele sporlarının yapılabilecek.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi spora ve sporcuya verilen önem doğrultusunda kent genelinde kapalı spor salonları inşaa etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapı İşleri Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Kartepe’de bin kişilik kapalı spor salonu yapılması için ihale yapıldı. İhaleye 6 firma katıldı. İhaleyi kazanan yüklenici firma ile sözleşmenin imzalanması ve yer tesliminin ardından 365 günde 1000 kişilik kapalı spor salonunu tamamlaması isteniyor.
2 bin 500 metrekare oturum alanına sahip ve 2 kattan oluşacak kapalı spor salonunda, hentbol, basketbol, voleybol antrenman ve müsabakalarının yapılabileceği oyun sahası, bayan ve bay soyunma odaları bulunacak.
Doping kontrol odasının da yer alacağı salonda hakem odası, güreş, taekwondo, karete gibi salon sporlarının yapılacağı 2 adet antrenman salonu antrenör odası, teknik odalar, yönetim odası, protokol dinlenme salonu, sağlık odası, ısıtma merkezi ve duş ve tuvalet bulunacak. Yaklaşık maliyeti 6 milyon 95 bin 304 TL olarak belirlenen yapım ihalesine 6 firma katıldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.