EMNİYET MÜDÜRÜ YILMAZ'DAN BAŞKAN KÖŞKER'E ZİYARET

Gebze İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti.

EMNİYET MÜDÜRÜ YILMAZ'DAN BAŞKAN KÖŞKER'E ZİYARET
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e tebrik ziyaretleri sürüyor. Belediye başkanlığına yeninden seçilen Başkan Köşker’in makamı boş kalmıyor. Gebze İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, Başkan Köşker’i makamında ziyaret etti. Beraberinde şube müdürleri ve müdür yardımcılarıyla birlikte Başkan Köşker’i makamında ziyaret eden İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, hayırlı olsun temennilerini kendisine iletti. Kendisine yeni dönemde de başarılarının devamını dileyen Yılmaz’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Köşker, “Gebzemizin bir güven şehri olmasında önemli bir paya sahip olan emniyet teşkilatımızın başta müdürü Sayın Güner Yılmaz’a ve tüm teşkilat mensuplarına kolaylıklar diliyorum. Gebzemizin daha yaşanabilir şehir olabilmesi adına tüm kurum ve kuruluşlarımızla olan işbirliğimiz ve uyumlu çalışmamız devam edecek. Kendilerine nazik ziyaretlerinden ötürü bir kez daha teşekkür ederim” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.