DOĞAN, SEFA SÜRMEK İSTEYENLERE İZİN VERMEYİN

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Alikahya bölgesinde çeşitli temaslarda bulundu.

DOĞAN, SEFA SÜRMEK İSTEYENLERE İZİN VERMEYİN
Başkan Doğan ilk olarak Akarca mahallesi Demokrasi Parkında Alikahya Kanat önderleri ile bir araya geldi. Buradaki buluşmaya Belediye meclis üyesi İbrahim Kılıç, Belediye meclis üyesi adayı Hüseyin Polattimur, mahalle muhtarları, AK Parti ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Doğan daha sonra Alikahya'da faaliyet gösteren Arıcanlar Eğitim, Kültür Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Yılmaz Arıcan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaretten sonra Başkan Doğan, Yuvam Akarca üst yönetim ve ada başkanlarıyla bir araya geldi. Buradaki toplantıya bölgedeki mahalle mahalle muhtarları, Yuvam Akarca Üst Yönetim Başkanı Adem Elbaş, 1. Ada Başkanı Bülent Çakır, 3. Ada Başkanı İsmail Aköl, 7 Ada Başkanı İbrahim Karaman, 8. Ada Başkanı Hakan Çeviker ve 12 Ada Başkanı Gökhan Öz katıldılar.

Başkan Doğan yaptığı konuşmalarda, " İzmit’i 15 yıl yönetenler Alikahya’ya çöpü layık gördüler. Biz ise Alikahyamızı sokak sokak, cadde cadde nakış nakiş hizmetlerle işledik. Düğün salonumuzu büyüttük, çocuklarımıza sinema salonu, etüt merkezi, çorba çeşmesi yaptık.10 adet yeni parkı hizmete açtık. Alikahya spor kulübümüze tüm malzemelerini veriyoruz, lokalini yaptık. Camilerimize, Kuran kurslarımıza destek olduk, okullarımıza anaokulu yaptık. Sokak aydınlatmalarıyla Alikahya geceleri ışıl ışıl hale geldi. Alikahya’yı hiçbir zaman ihmal etmedik. Burası benim yerim. 5 yıl içinde çok hizmet ettik. Alikahyalı komşularıma hizmetin en güzeli yakışır. Herkesin derdine koştuk, vatandaşın üşüntüsüne de sevincine de ortak olduk.

Her kesime, hiçbir siyasi ayrım yapmadan hizmet ettik. Size oy almak için yalan söyleyenlere inanmayın. Ruhsatı olmayan binalara ruhsat vereceklerini söylüyorlar. Biz ruhsatlandıra bildiğimiz binalara zaten ruhsat veriyoruz. Biz yalan söyleyemeyiz yüzümüz kızarır. Orman arazilerinin imara açılacağını söyleyenlere sakın inanmayın. Orman arazilerinin imara açılabilmesi için Anayasa değişikliği yapılması gerekir. Kimse bunu yapamaz yalan vaatlere kanmayın" dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.