Doğan, Malta Mahallesinde İncelemelerde Bulundu

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan vatandaşın istek ve şikayetlerini yerinde dinlemek için mahallerdeki gezilerine devam ediyor.İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, eksiklerin tespitleri, vatandaşların istek ve şikayetlerinin dinlenmesi...

Doğan, Malta Mahallesinde İncelemelerde Bulundu
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan vatandaşın istek ve şikayetlerini yerinde dinlemek için mahallerdeki gezilerine devam ediyor.
İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, eksiklerin tespitleri, vatandaşların istek ve şikayetlerinin dinlenmesi kapsamında Malta mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yapılan ziyarete İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, daire müdürleri ve mahalle muhtarı Bekir Boz katıldı.
Mahallede tespitlerde bulunan Belediye Başkanı Doğan, “Malta, 1999 depreminden sonra kurulan ve şehrin biraz dışında bulunan bir mahalledir. Bu sebeple vatandaşlarımız zaman zaman bazı sorunlar yaşasa da, mahallemizin gerek havasıyla, gerekse doğasıyla ayrı bir güzelliği var. Biz, de İzmit Belediyesi olarak sık sık mahallemize ziyaretlerde bulunup, mahallemizi nasıl daha güzel hale getirebiliriz, vatandaşlarımızın hayatlarını daha nasıl kolaylaştırabilirizin çabası içerisindeyiz” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.