Çocuklar Bu Parkı Çok Sevecek

İzmit Belediyesi çocukların güvenli bir şekilde oyun oynarken, ailelerinin de nefes alabileceği yeşil alanlar oluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda İzmit Belediyesi tarafından Gündoğdu Mahallesi’nde inşasına başlanan parkın yapımı sürüyor.

Çocuklar Bu Parkı Çok Sevecek

İzmit Belediyesi çocukların daha iyi şartlarda ve güvenli şekilde oyun oynayabilecekleri aynı zamanda hayal güçlerini de geliştirebilecekleri alanlar yaratmaya devam ediyor. Bu kapsamda Gündoğdu Mahallesi Molla Recep Sokak ile Bucak Sokak arasındaki parkın inşası sürüyor. Toplam 2800 m2 alana sahip olan parkta çocukların fiziksel gelişimlerine ve hayal dünyasına katkı sağlayacak macera parkuru, tırmanma elemanı, salıncak ve kaydıraklar yer alacak. Park yapımı kapsamında ayrıca oyun alanının zemini kaplanarak yeşillendirme çalışmaları yapılacak. Parkın içinden geçen ve iki sokağı bağlayan merdiven yapımı tamamlandıktan sonra İzmitlilerin hizmetine sunulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.