CHP’Lİ KADINLAR PAZAR ESNAFININ YANINDA; “SORUNLARA ÇÖZÜM OLACAĞIZ”

CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök ve yönetimi Yeşilova pazarında esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Gök, “Sorunlara çözüm olmak istiyoruz. Tüm çabamız ve hedefimiz budur, bunun için çalışıyoruz” dedi.

CHP’Lİ KADINLAR PAZAR ESNAFININ YANINDA; “SORUNLARA ÇÖZÜM OLACAĞIZ”



VAATLERİ ANLATTILAR
CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök ve yönetimi, 24 Haziran’da yapılacak erken seçimler için saha çalışmalarına devam ediyor. CHP vaatlerini vatandaşlara anlatma konusunda sabah akşam programlar düzenleyen CHP’li kadınlar önceki gün ise Yeşilova’da kurulan pazarda esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler dileyen CHP’li kadınlar, bayram öncesinde alışverişlerini yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

“SORUNLARIN ÇÖZÜMÜYÜZ”
İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök, her bir esnaf ile sohbet etti ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin selamlarını da iletti. Gök, “Yarınlarına kararsız bir şekilde bakan ve her geçen gün kötüye giden ekonomik şartlar altında var olma çabasında olan esnafımız ve alım gücü azalan vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm olmak istiyoruz. Tüm çabamız ve hedefimiz budur. Bunun için çalışıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.