BBP’LİLER KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

BBP Kocaeli Teşkilatı, gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretlerle kadınlar gününü kutladı.

BBP’LİLER KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Eğitim Bir-Sen 2 No’lu Şube ziyareti ile başlayan gün, Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, Körfez Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı, Körfez Atalar Mahallesi Muhtarı ve son olarak da Körfez de yaşayan şehit uzman onbaşı Erdi Demirer’in ailesinin ziyareti ile son buldu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl ve Körfez İlçe Teşkilatı, önceki gün Dünya Kadınla Günü’nü gerçekleştirdiği bir dizi ziyaret ile kutladı. Ziyaretlere BBP İl Başkanı Serhat Duyar, BBP İl Kadın Kolları Başkanı Hilal Cevrim, BBP Körfez İlçe Teşkilatı Başkanı Şahin Adalı, il ve ilçe yöneticileri katıldı. İlk olarak Eğitim Bir-Sen 2 No’lu Şube Başkanı Abdulvahap Akıncı, Eğitim-Bir-Sen Kadın Komisyonu Başkan Vekili Arş. Gör. Dr. Banu Küçüksaraç, Kadın Komisyonundan Hülya Altan, Tuba Türk, Arş. Gör. Tülay Yazıcı ve Ayşe İnan Yılman’ı ziyaret eden BBP’liler, burada kadın çalışanların Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Ardından Körfez ilçeye geçen BBP’lilere burada Körfez ilçe teşkilatı yöneticileri de eşlik etti. İlk olarak Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı’yı ziyaret eden BBP’liler, ardından Körfez ilçe de muhtarlık yapan Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Aynur Şöhretli Yiğit ve Atalar Mahallesi Muhtarı Fitnat Gündüz’ü ziyaret ederek kadınlar gününü kutladı. BBP’liler günün son ziyaretini ise 6 Ekim 2016 tarihinde Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen şehit uzman çavuş Erdi Demirer’in Körfez’deki ailesini ziyaret ederek kadınlar gününü kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.