ARIZLI - UMUTTEPE YOLU TAMAMLANDI

Büyükşehir Belediyesi kent genelinde oluşturduğu alternatif yollarla hem ulaşımı kolaylaştırıyor hem de trafik sıkışıklığının önüne geçiyor. Bu kapsamda oluşturulan yeni alternatif yollar, kent genelinde büyük önem taşıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından Arzılı- Umuttepe arasında hayata geçirilen alternatif bir yol bu çalışmalardan bir tanesi. Yapım çalışmaları tamamlanan yol, Kabaoğlu Mahallesi’ne kadar uzanıyor.

ARIZLI - UMUTTEPE YOLU TAMAMLANDI

DERİNCE’DEN UMUTTEPE’YE

Hastanesi’ne ve Kocaeli Üniversitesi Kampüsü’ne gitmek için Derince Bölgesi’nden gelenler Ağaköy - Arızlı- Umutepe güzergâhından yeni alternatif yolu kullanarak ulaşım sağlayabiliyor. Bu alternatif yolun tamamlanmasıyla birlikte Umuttepe Bölgesi’ne batıdan da bir ulaşım koridoru açılmış oldu.

6 BİN 900 TON ASFALT

Derince ve Kuruçeşme’den Umuttepe KOÜ Hastanesi’ne ulaşım sağlayacak olan Arızlı - Umuttepe alternatif yolu, 3 bin metre uzunluğa ve 7 metre genişliğe sahip. Çalışma kapsamında yol bölümünde 6 bin 900 ton asfalt serildi. Trafik levhaları ve şerit çizgileri tamamlanan alternatif yol hizmete girdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.