KOÜ öğrencileri ilk günden isyanda

Kocaeli Üniversitesi'nde eğitim alan öğrenciler eğitim öğretim yılının başlamasının ilk gününde isyan etti.

KOÜ öğrencileri ilk günden isyanda

Kocaeli Üniversitesi'nde eğitim alan öğrenciler eğitim öğretim yılının başlamasının ilk gününde isyan etti.

KOÜ'de rektör seçildikten sonra hızla üniversite içinde değişiklikler yapan Prof. Dr. Sadettin Hülagü öğrencileri tarafından oldukça takdir gören bir isim oldu.

2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk gününde KOÜ'de yemek ücretlerinin artmasına öğrenciler isyan ederken rektör Hülagü'ye de sitemde bulundular.


KOÜ’de geçen yıl 2 TL’den 1 TL 50 kuruşa düşürülen yemekhane ücreti tekrar 2 TL olarak belirlendi.

KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, geçtiğimiz yıl 1 Ocak tarihi itibariyle 2 TL olan öğrenci yemekhanesi ücretlerini 1 TL 50 kuruşa düşürüldüğünü açıklamıştı.
Öğrencilerin ısrarları ve eylemleri sonucu düşen yemekhane ücretleri, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla yeniden 2 TL’ye çıkarıldı.

Öğrenciler yemekhane ücretlerinin yükselmesi hakkında herhangi bir duyuru olmadığını ve yemekhaneye gittiklerinde ücretin yükseldiğini söyleyerek yemeklerin kalitesinden ve yüksek fiyattan şikayetçi olduklarını belirttiler.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.