İşte şimdi okullu olduk

2016-2017 eğitim dönemi, anaokulları, ilkokullar, ortaokullar ve liselerde bugün başlıyor.

İşte şimdi okullu olduk
2016-2017 eğitim dönemi, anaokulları, ilkokullar, ortaokullar ve liselerde bugün başlıyor.
 
Yarı yıl tatili  20 Ocak’ta. Ders yılının ikinci yarısı 6 Şubat’ta başlayacak, eğitim yılı 9 Haziran’da sona erecek.
 
 
TÖREN SOLAKLAR’DA
Eğitim yılının açılışı nedeniyle İzmit’te bugün ilk tören saat 10.00’da Kültür Tepesi mevkiindeki Atatürk Anıtı önünde düzenlenecek. Saat 11.00’de ise, İzmit Solaklar İlkokulu’nda törenle ders zili çalınacak.
 
Solaklar’daki törene Vali Güzeloğlu’nun da katılması bekleniyor. 
 
352 BİN ÖĞRENCİ 
Kocaeli’de bu yıl toplam 352 bin öğrenci eğitim görecek. 21 bin öğretmen çocuklarımızı eğitecek. İlk günlerde öğretmen konusunda bazı sıkıntılar olabilir. Ancak, ilimizde son 2 yıldır belirgin şekilde yükselen eğitim kalitesi ve başarısının bu dönem de devam etmesi bekleniyor.
 
HEPİMİZİN SORUMLULUĞU
Eğitim yılının açılmasıyla birlikte hepimizin sorumlulukları da artıyor. Artık trafikte çok daha dikkatli olmamız lazım. İl genelinde bu yıl 933 okulda eğitim hizmeti verilecek. Bugün yeni yapılan bazı okullar da hizmete giriyor. İlimizdeki hedef, bütün okullarda tekli eğitime gezebilmek olacak. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.