BİLGİEVİ’NDE YARIYIL TATİLİ BAŞKA GÜZEL

Bilgievleri yarıyıl tatiline giren öğrencilerine tatil keyfi yaşatıyor.

BİLGİEVİ’NDE YARIYIL TATİLİ BAŞKA GÜZEL

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Bilgievleri, yarıyıl tatiline giren öğrencilerine tatil keyfi yaşatıyor. Yarıyıl dolayısıyla birbirinden eğlenceli ve eğitici bir program hazırlayan Bilgievleri, öğrencilerden büyük ilgi görüyor.

KEYİFLİ VE EĞİTİCİ TATİL PROGRAMI

Bilgievleri, öğrencilerinin 15 günlük yarıyıl tatilini eğlenerek ve öğrenerek geçirmeleri için muhteşem bir program hazırladı. Akıl ve zeka oyunlarından, el sanatları ve tasarımına, eğlenceli oyunlardan, sportif etkinliklere kadar bir çok alanda etkinliğin yer aldığı programda, Değerler Eğitimi de devam ediyor.

MİNİK AŞÇILAR OCAK BAŞINDA

İzmit Gazi Akçakoca Bilgievi öğrencileri de yarıyıl tatillerini kendileri için hazırlanan etkinliklerde değerlendiriyor. Öğrenciler, eğitmenleri gözetiminde eğlenceli oyunlar oynuyor, spor etkinliklerine katılıyor ve el sanatları sınıfında el becerilerini geliştiriyor. Bu etkinliklerden en eğlencelisi ise hiç kuşkusuz birlikte yapılan puding oldu. Aşçı kıyafetlerini giyerek ocak başına geçen minikler birlikte puding pişirdi. Pişirdikleri pudingleri afiyetle yiyen öğrenciler, eğitmenlerine ikram etmeyi de unutmadı.

TÜM BİLGİEVİ ÖĞRENCİLERİ KATILABİLECEK

Yarıyıl tatilinde gerçekleştirilen etkinliklere tüm Bilgievi öğrencileri katılabiliyor. Etkinlikler hafta içi 09,00-18.00; hafta sonu ise 09.00-17.00 arasında yapılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.