Uyuşturucu Operasyonunda 21 Kişi Tutuklandı

Kocaeli Jandarma Komutanlığı ile Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu çetesine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 28 kişiden 21’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.İddiaya göre, Körfez İliptepe’de...

Uyuşturucu Operasyonunda 21 Kişi Tutuklandı
Kocaeli Jandarma Komutanlığı ile Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu çetesine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 28 kişiden 21’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İddiaya göre, Körfez İliptepe’de uyuşturucu madde ticareti yapan grubu takibe alan ekipler, yaklaşık 1 yıldır takip edilen gruba yönelik operasyon düzenlenmişti. Körfez İlimtepe mevkiinde 30 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 28 kişi gözaltına alınmıştı.
Adreslerde yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği, 2 gram bonzai, 3 gram kenevir tohumu, 21 adet cep telefonu, 21 adet sim kart ele geçirildi. Gözaltına alınan 28 kişiden 6’sı ifadelerinin ardından serbest bırakılırken 22 kişi ise uyuşturucu madde bulundurmak ve ticaretini yapmak iddiasıyla adliyeye sevk edildi. Zanlılardan biri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken diğer 21 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Aynı gruba yönelik düzenlenen ara operasyonlarda ise Nevşehir Ürgüp ilçesinde M.Ş.C. isimli şüphelide 615 adet tam, 480 adet kırık yarım ecstasy hap ile 11 adet beyaz renkli uyuşturucu ve poşet içerisinde sarılı kırık halde hap parçaları ele geçirildi. Gözaltına alınan M.Ş.C. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Körfez ilçesinde geçtiğimiz aylarda düzenlenen operasyonlarda ise M.A. isimli şüphelide 132 gram esrar ve 6 adet uyuşturucu hap, V.Ç. isimli şüphelide 7 gram bonzai maddesi, İ.D.G. isimli şüphelide 3 gram bonzai maddesi ele geçirilmişti. Şüphelilerden M.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken diğer şüpheliler ise serbest bırakılmıştı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.