KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL DUVARA ÇARPTI: 4 YARALI

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, bir rampada park halinde çalıştırılmak istenen otomobil kontrolden çıkınca, bir evin duvarına çarparak durabildi. Otomobilde bulunan 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL DUVARA ÇARPTI: 4 YARALI
İzmit Serdar Mahallesi Bahri Sokak üzerinde ikamet eden, kızı Kübra C. ve torunu Mert C.’yi görmeye gelen dede Hüseyin F., 41 FP 352 plakalı otomobili evin önünde bulunan yokuşa park etti. Bir süre burada vakit geçiren dede ve ailesi daha sonra park halindeki otomobile bindi ve çalıştırdı. Yokuş sokak üzerinde bulunan otomobil çalıştırıldığında kontrolden çıkarak hızlandı. Yaklaşık 30 metre kadar kontrolsüz bir şekilde ilerleyen otomobil, yokuşun bitiminde bulunan evin duvarına çarparak durabildi. Kaza sırasında herhangi bir vatandaşın veya aracın orada bulunmaması ise olası bir can kaybını önledi.
Gürültüyü duyan vatandaşlar sokağa çıktıklarında, evlerinin duvarına otomobilin çarpmış olduğunu görünce yardıma koştu. Otomobil içerisinde sıkışan şoför Hüseyin F., eşi Hayriye F., kızları Kübra C. ve torunu Mert C., olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak ambulansa alındı. Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen yaralılar, İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Mahalle sakinleri ise yaşanan kazanın ilk kaza olmadığını belirterek, yetkililerin sokakta önlem almasını istedi. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.