Kategoriler

izmitcity

YILMAZ; “ELİNİZİ TUTAN MI VARDI”

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz, Köşklü Çeşme Mahallesi’nde Emlak Bankası konutlarında, Sivaslılar kahvesinde vatandaşlarla biraya geldi. Vatandaşların büyük ilgi göstermesi ve kalabalığın kahveye sığmaması nedeniyle mitinge dönüşen toplantıda konuşan Yılmaz ve Tarhan, “göreve hazırız”dediler.

İlçe Başkanı Sedat tatar ve Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda, kahve almadığı için dışarıda vatandaşlara hitap eden CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz, uzun yıllar Gebze’de görev yapmış biri olarak, her tarafı ayrıntılı bildiğini, Gebze2nin birikmiş ulaşım, imar, imar, işsizlik, çevre sorunları olduğunu, dışarıdan da insanlar tarafından büyük bir köy olarak algılandığını, bugüne kadarki yönetimlerin sorunlara seyirci kaldığını söyledi.

ZAMAN MI, PARA MI YOKTU?
Yılmaz, 20 yıldır yerel yöneticilerin hep yapacağız, edeceğiz laflarıyla ve aynı sorun ve aynı proje vaatleri ile halkın karşısına çıktığını, oysa ne büyükşehir ne de Gebze belediyesi kentleşmede yol alamadığını vurguladı. Yılmaz, “Yıllardır, ulaşımı çözeceğiz, sosyal hayatı geliştireceğiz dediler. Hani nerede ? Ellerini kollarını bağlayan mı vardı? Yoksa zamanları mı yoktu? Şimdi yine ısıp ısıtıp halkın önüne koyuyorlar”diye eleştirilerde bulundu.

TARHAN: SU UCUZLAYACAK
CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan ise, Büyükşehir Belediyesine yüklenerek, büyük bütçe erittiklerini ama tüm ilçeleri mağdur ettiklerini, Gebze’ye bir yararlarının olmadığını dile getirerek, göreve geldiklerinde suyu ucuzlatacaklarını, Gebze’nin giriş çıkış sorununu çözeceklerini, Anibal kavşağı projesini yapacaklarını, üniversite için harekete geçeceklerini anlattı. Tarhan, Gebze Büyükşehirden hak ettiği hizmeti alacak”dedi.

 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNCEL
Vakt-i Muhabbet, Kocaelililerle buluştu
GÜNCEL
Sokak hayvanlarına kesin çözüm Mutlu'dan
GÜNCEL
Hayal Tırı, Ramazan’da yine yollarda
GÜNCEL
2’nci Kent Lokantası Mehmet Ali Paşa’da açılacak
GÜNCEL
Büyükşehir’in Kadın Festivali dolu dolu geçti
GÜNCEL
‘Mor Konağın Beyaz Kapısı’ isimli kitabın lansmanı yapılacak
GÜNCEL
Özel çocuklarımızdan Yeşilay’a engelsiz nağmeler
GÜNCEL
Tatbikatlarla deprem bilinci
GÜNCEL
Malta Mahallesi’ne 65 araçlık otopark
GÜNCEL
Başiskele'de Bu Kış da Hem Haneler Hem Gönüller Isındı