Kategoriler

izmitcity

Kocaeli Belediyesi’nden Başkan Baran’a Ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Baş Danışmanı Ömer Polat, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı ziyaret ettiler.Körfez...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Baş Danışmanı Ömer Polat, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı ziyaret ettiler.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sohbet havasında geçen ziyarette, Körfez için uygulanan ve uygulanacak projeler hakkında konuşulup fikir alışverişi yapıldı. Doç.Dr. Tahir Büyükakın, “ Körfez’imiz konum itibari ile altın değerinde bir ilçemiz, yapılan ve yapılacak projeleri en iyi şekilde değerlendirip Körfez’lilere sunacağız” dedi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ise “Gerçekleştirilen toplantının Körfez için ne kadar faydalı olduğuna vurgu yaparak, bu tür ziyaretler ve toplantılar her zaman faydalı olmuştur. Yapılan istişarenin Körfez için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNCEL
Vakt-i Muhabbet, Kocaelililerle buluştu
GÜNCEL
Sokak hayvanlarına kesin çözüm Mutlu'dan
GÜNCEL
Hayal Tırı, Ramazan’da yine yollarda
GÜNCEL
2’nci Kent Lokantası Mehmet Ali Paşa’da açılacak
GÜNCEL
Büyükşehir’in Kadın Festivali dolu dolu geçti
GÜNCEL
‘Mor Konağın Beyaz Kapısı’ isimli kitabın lansmanı yapılacak
GÜNCEL
Özel çocuklarımızdan Yeşilay’a engelsiz nağmeler
GÜNCEL
Tatbikatlarla deprem bilinci
GÜNCEL
Malta Mahallesi’ne 65 araçlık otopark
GÜNCEL
Başiskele'de Bu Kış da Hem Haneler Hem Gönüller Isındı