Sedat Şimşek Parkı Genel Bakımdan Geçti

İzmit Belediyesi ekipleri parklarda genel bakım onarım çalışması yapıyor.İzmit Belediyesi ekipleri olumsuz hava koşullarında hasar gören parkların onarım ve bakımını yapıyor. Yaklaşık 14 dönümlük bir alan ile İzmit’in en büyük...

Sedat Şimşek Parkı Genel Bakımdan Geçti
İzmit Belediyesi ekipleri parklarda genel bakım onarım çalışması yapıyor.
İzmit Belediyesi ekipleri olumsuz hava koşullarında hasar gören parkların onarım ve bakımını yapıyor. Yaklaşık 14 dönümlük bir alan ile İzmit’in en büyük parkları arasında bulunan Sedat Şimşek Parkı’nda rutin günlük bakımın yanı sıra genel bakım onarım çalışması yapıldığını söyleyen yetkililer, “Başta çocuklar olmak üzere çok sayıda kişinin kullandığı parktaki eksikler giderildi. Aydınlatma sistemleri kontrol edilip, banklar ve çöp kovaları yenilendi” dediler.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.