Safiye Can Resim Sergisi Açıldı

Gebze, Eskihisar’da bulunan Osman Hamdi Bey Müzesi’nde resim sergisi açıldı.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek müzeye dönüştürülen ve her gün ziyarete açık olan Osman Hamdi Bey Müzesi’nde Safiye Can Resim Sergisi...

Safiye Can Resim Sergisi Açıldı
Gebze, Eskihisar’da bulunan Osman Hamdi Bey Müzesi’nde resim sergisi açıldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek müzeye dönüştürülen ve her gün ziyarete açık olan Osman Hamdi Bey Müzesi’nde Safiye Can Resim Sergisi açıldı. Yakamozlar Resim Grubu’nda resim çalışmalarını sürdüren Safiye Can’ın Osman Hamdi Bey Müzesi Sanat Galerisi’ndeki sergisi sanatseverlerin ziyaretine açıldı.
Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Müzeler Şube Müdürlüğü’ne bağlı olan Osman Hamdi Bey Müzesi Sanat Galerisi’nde yer alan resim sergisi 29 Mayıs’a kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak. Osman Hamdi Bey Müzesi’nde yer alan resim galerisinde sergilenen Safiye Can’ın resimleri tual üzerine yağlı boya tablolardan oluşmakta. Sergi açılışını Müzeler Şube Müdürü Halil Zorlu gerçekleştirdi. Açılışa Yakamoz Resim Grubu üyeleri ve sanatseverler katıldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.