Kartepe Belediyesi’nin Bordür Boyama İhalesi Sonlandırıldı

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, İlçenin Muhtelif Cadde Ve Sokaklarında Beton Bordür Taşı Boyanması İşi İle İlgili İhale Açık İhale Usulü İle Gerçekleşti.

Kartepe Belediyesi’nin Bordür Boyama İhalesi Sonlandırıldı
Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, ilçenin muhtelif cadde ve sokaklarında beton bordür taşı boyanması işi ile ilgili ihale açık ihale usulü ile gerçekleşti.
Fen İşleri Müdürlüğü’nce talep edilen ve ilçenin muhtelif cadde ve sokaklarında beton bordür taşı boyanması (Beton bordür taşının çimlerinin temizlenmesi, beton bordür taşı tamiratının yapılması) yol çizgi ile hız kesici yüzey boyama işi ihalesi için ihale düzenlendi. Kartepe Belediyesi Toplantı Salonu’nda İhale Komisyonu Başkanı ve Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz başkanlığında yapılan ihale internet üzerinden canlı olarak yayınlandı. 5 istekli firmanın teklif verdiği ihalede alınan tekliflerin ardından ihalenin ilk oturumu sonlandırıldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.