Kartepe Belediyesi’nden Kentsel Tasarım İhalesi

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, İlçe Genelinde Birinci Grup Kentsel Tasarım Ve Bina Projelerinin Hazırlanması İşi İçin İhale Açtı.

Kartepe Belediyesi’nden Kentsel Tasarım İhalesi
Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, ilçe genelinde birinci grup kentsel tasarım ve bina projelerinin hazırlanması işi için ihale açtı.
Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü’nce talep edilen Kartepe geneli 1 grup kentsel tasarım ve bina projelerinin hazırlanması işi için gerçekleşecek ihale, 20 Mayıs 2015 Çarşamba günü saat 10.30’da açık ihale usulü yapılacak. Belediye toplantı salonunda yapılacak ihaleye yerli istekliler katılabilecek. İhaleye ilişkin dokümanlar belediyenin internet adresinden görülebilir. İhale ile ilgili ayrıntılı bilgiye ise Kartepe Belediyesi internet adresinden ulaşılabilir.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.