Gökçeören Konağı Tamam

İzmit Belediyesi tarafından Gökçeören’de bir süre önce yapımına başlanan köy konağının tamamlandığı ve 17 Mayıs Pazar günü hizmete gireceği öğrenildi.Belediyenin Etüt Proje Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre, zeminle...

Gökçeören Konağı Tamam
İzmit Belediyesi tarafından Gökçeören’de bir süre önce yapımına başlanan köy konağının tamamlandığı ve 17 Mayıs Pazar günü hizmete gireceği öğrenildi.
Belediyenin Etüt Proje Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre, zeminle birlikte 3 katlı köy konağında, muhtar odası, çok amaçlı salon, köy odası, depo ve servis alanları gibi yerler bulunuyor. Mimari yapısıyla Gökçeören’e ayrı bir değer katan köy konağı için vatandaşlar İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ettiler.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.