Dilovası’nda Gençlik Şöleni

Dilovası Belediyesi’nin bu yıl ilk kez organize ettiği 19 Mayıs Gençlik Konseri ilçedeki tüm gençleri buluşturdu.Dilovası Belediyesi önünde yapılan Gençlik Konseri ile coşan Dilovalı gençler gecenin geç vakitlerine kadar eğlendi. Dilovası...

Dilovası’nda Gençlik Şöleni
Dilovası Belediyesi’nin bu yıl ilk kez organize ettiği 19 Mayıs Gençlik Konseri ilçedeki tüm gençleri buluşturdu.
Dilovası Belediyesi önünde yapılan Gençlik Konseri ile coşan Dilovalı gençler gecenin geç vakitlerine kadar eğlendi. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın ev sahipliğinde yapılan 19 Mayıs Gençlik Şölenine Ak Parti Milletvekili İlyas Şeker, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, mahalle muhtarları ve binlerce vatandaş katıldı.
Konserde konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Gençlik, aşktır, heyecandır, yaşama sevinci ile dolu dolu olmaktır. Gençlik gelecektir. Ama aynı zamanda hoşgörüdür, paylaşmaktır, akıldır, irfandır. Geleceğe güvenle bakmaktır. Sizler, istikbalimiz, mutlu yarınların, Yeni Türkiye’nin ve Yeni Dilovası’nın mimarı, en büyük zenginlik kaynağımızsınız. Sevgili Gençler, size sunulanla asla yetinmeyin. Azminizi, ufkunuzu hep geniş tutun. Kendinize yapacağınız her yatırım hayatınızda karşınıza çıkacak bir fırsattır. Ülkemiz, İlimiz ve İlçemizin geleceği için hayati öneme sahip olacaktır. Teknolojiyi iyi kullanın; günün şartlarına ve modern çağın gereklerine göre kendinizi sürekli yenileyin, geliştirin, okuyun, araştırın, öğrenin, öğretin! Yeri geldiğinde eleştirin, sorgulayın. Kendinize güvenin! Çünkü bizler sizlere çok güveniyoruz. Yarın Ülkemizin ve İlçemizin şekillenmesi için sizler söz sahibi olacaksınız. Sizler ne kadar iyi yetişir, kendinizi ne kadar iyi geliştirirseniz bizler inanıyoruz ki, Yeni Türkiye ve Yeni Dilovası’da o kadar yaşanabilir bir yer olacak, o kadar gelişecek, o kadar kalkınacaktır" dedi.
Dilovası’nda çocukluğunu ve gençlik yıllarını yaşamış biri olarak ilçenin sıkıntılarını iyi bildiğini dile getiren Toltar, "Dilovası ilçemiz kardeşliğin hakim olduğu; acının, sevincin emsalsiz, tarifsiz bir şekilde paylaşıldığı; birlik, beraberlik ve dayanışmanın yaşatıldığı bir yerdir. Mozaik yapısı ile rengarenk kültürü ile adeta ülkemizin kültür kenti olmuştur. Böyle büyük bir ailenin ferdi olmanın, Dilovası’nda yaşamaktan ve Dilovalı olmaktan yaşadığım onuru ve gururu ifade etmek istiyorum. Böylesi güzel bir bahar gününün akşamında; herkesin gönlüne taht kurmuş; duygularımızın sesi olmuş; birbirinden değerli Dilovalı sanatçı kardeşlerimle ve siz değerli hemşerilerimle birlikte olmanın, eğlenmenin mutluluğunu ve memnuniyetini yaşıyorum” diye konuştu.
Daha sonra sahne alan sanatçılar seslendirdikleri eserlerle gecenin geç saatlerine kadar gençler eğlendi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.