Cengiz Topel’den Uçuşlar Yeniden Başladı

Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı’nda yapılan çalışmalar sonrasında uçuşlar yeniden başladı.Anadolu Jet’e ait Trabzon-Kocaeli uçağı seferlerin yeniden başlamasıyla Cengiz Topel Havalimanı’na indi. Trabzon’dan aldığı 40 yolcuyu sabah...

Cengiz Topel’den Uçuşlar Yeniden Başladı
Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı’nda yapılan çalışmalar sonrasında uçuşlar yeniden başladı.
Anadolu Jet’e ait Trabzon-Kocaeli uçağı seferlerin yeniden başlamasıyla Cengiz Topel Havalimanı’na indi. Trabzon’dan aldığı 40 yolcuyu sabah 09.10’da Cengiz Topel’e getiren uçak, Cengiz Topel’den aldığı 73 yolcusuyla saat 09.40’da Trabzon’a havalandı. Biletlerin 60 TL ile 90 TL arasında değiştiği Trabzon-Kocaeli uçak seferleri, vatandaşların ulaşımında alternatif bir yer olması hedefleniyor.
Uçuşların başladığı Cengiz Topel Havalimanı’na vatandaşların kolay ulaşabilmesi adına da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 250 numaralı otobüsle de direkt sefer yapılıyor. Kirazlıyalı’dan Cengiz Topel’e saat 07.30’da hareket eden 250 numaralı otobüs, D-100’den devam ederek, Tütünçiftlik, Körfez, 95 Evler, Derince, Çenesuyu, Seka Devlet Hastanesi, Orduevi, Halkevi, Vilayet Durağı, 42 Evler, Kandıra Sapağı, Otogar, Kavakçılık, Yahya Kaptan, Goodyear ışıklar, Köseköy ve Uzunçiftlik güzergahlarından Cengiz Topel Havaalanı’na yolcuları taşıyor. İzmit-Havalimanı güzergahı için tam 2.70, indirimli 2.05, öğrenci 1.75 ve 7/24 akıllı bilet 2.95 TL olacak. Kirazlıyalı-Havalimanı güzergahında ise tam 4, indirimli 3, öğrenci 2.30 ve 7/24 akıllı bilet 4.25 TL olarak ücretlendirildi.
Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Havalimanı iniş pisti ile havalimanı arasındaki tepeninde kaldırılmasına yönelik hummalı bir çalışma yürütülüyor. İş makineleriyle kazılan toprak kamyonlara yüklenerek taşınıyor. Uçak iniş pistiyle yolcu peronu arasında bulunan toprak tepe sıfırlanarak, uçaklara kolaylık sağlanması amaçlanıyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.