Başkan Toltar Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçede bulunan muhtarlarla bir araya geldi.Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ilçede bulunan tüm mahalle ve köy muhtarlarıyla toplantı yaptı. Belediye toplantı salonunda yapılan toplantıya Belediye Başkan...

Başkan Toltar Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçede bulunan muhtarlarla bir araya geldi.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ilçede bulunan tüm mahalle ve köy muhtarlarıyla toplantı yaptı. Belediye toplantı salonunda yapılan toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri de katıldı.
Muhtarların sorunları hakkında bilgiler alan Başkan Toltar “Muhtarlarımıza çok büyük önem vermekteyiz, onlar bizim gözümüz, kulağımız. Sorunları, istekleri en iyi bilen onlardır. Belediye olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağılıyoruz. Havaların ısınmasıyla birlikte hizmet ekibimiz daha fazla ve farklı alanlarda çalışmaya başladılar. Halkımıza gerçek manada belediye hizmetlerinin götürülmesi için yoğun bir mesai harcamaktayız. Sizler bizlerin mahallerde hizmet noktasında temsilcilerisiniz. Halkımızın hizmet beklenti ve yapılan hizmetlerdeki memnuniyetlerini bize aksettirecek makamda sizleri görmekteyiz. Her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksin götürüyoruz. Amacımız her mahallesi yanşanılabilir daha güzel Dilovasını oluşturmak” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.