Baran Köyleri Ziyaret Etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, beraberindeki heyetle köyleri ziyaret etti.Belen köyü kıraathane ve lokallerini de ziyaret ederek gezisine başlayan Başkan İsmail Baran’a, Körfez Belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri...

Baran Köyleri Ziyaret Etti
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, beraberindeki heyetle köyleri ziyaret etti.
Belen köyü kıraathane ve lokallerini de ziyaret ederek gezisine başlayan Başkan İsmail Baran’a, Körfez Belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti. Buradaki ziyaretin ardından Kalburcu köyünü ziyaret eden heyet, köyün girişinde köy muhtarı Salahattin Girgin tarafından karşılandılar. Ziyarette konuşan İsmail Baran, “Merkez mahalleler gibi köylerimizde hizmet görmeye başladı. Okullarımızın bakımlarını ve tadilatlarını gerçekleştirdik. Yol medeniyettir düsturuna uyarak ilçemizde asfaltlanmadık yol bırakmayacağız. Ekiplerimiz yeni mahallelerimizde yol bakım ve yenileme çalışmalarını yerine getiriyor. Buna ilave olarak Körfez’in sınırları içerisinde en uzak noktalarında bulunan birçok çalışmayı tamamladık ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Baharın gelmesiyle birlikte ilçemizin her noktasında çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.