Kağıtsporlu Eskrimci Kübra, Kendini Aştı

Kağıtspor'un Başarılı Eksrimcisi Kübra Temel, Türkiye 3.'sü Oldu.

Kağıtsporlu Eskrimci Kübra, Kendini Aştı
Mersin’de yapılan Yıldızlar Eskrim Türkiye Şampiyonası’nda Büyükşehirli Kübra Temel, Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.
Eskrim Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası 20-23 Ağustos tarihleri arasında Mersin’de yapıldı. Servet Tazagül Eskrim Salonu’nda yapılan şampiyonaya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu eskrimciler antrenörler Ömer Kılıç, Turgay Tümkuş nezaretinde Kübra Temel, Buse Tufanlı, Hayrunisa Dinçer, Nisa Özkan, İrem Güzel, Kadir Erhan’la katıldı. Üç gün süren müsabakalar Epe, flöre ve kılıç branşlarında yapıldı. Eskrim branşında alt yapıda son zamanlarda atağa geçen mavi beyazlılarda Kübra Temel yine kürsü yaparak büyük alkış aldı.
İki yıl önce yapılan Minikler Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un alt yapıdan yetişen eskrimcisi, başarısını bu yıl da sürdürdü. Bu yıl Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na katılan Kübra Temel, Türkiye üçüncüsü olarak başarı çıtasını yükseltti. Henüz minikler kategorisinde mücadele veren Kübra Temel, antrenörü tarafından bu yıl yıldızlar müsabakalarında yarıştırıldı. Kendinden yaşça büyük sporcularla yarışan minik Kübra, rakiplerini geçerek Türkiye üçüncüsü olmayı başardı. Kürsüye çıkan Kübra Temel gelecek için ise büyük umut verdi. Federasyon yetkililerinden de övgü alan Kübra Temel’i ise ilk tebrik eden antrenörü Ömer Kılıç oldu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.