Üzülmez, Kadir Gecesinde Yeşilkent'te Oruç Açtı

Kartepe Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri ramazanın 26. gecesinde Yeşilkent Ulu Cami önündeki iftar programıyla devam etti.Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde gerçekleşen ramazan etkinliğinde buluşan Yeşilkentliler, Tasavvuf...

Üzülmez, Kadir Gecesinde Yeşilkent'te Oruç Açtı
Kartepe Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri ramazanın 26. gecesinde Yeşilkent Ulu Cami önündeki iftar programıyla devam etti.
Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde gerçekleşen ramazan etkinliğinde buluşan Yeşilkentliler, Tasavvuf Müziği eşliğindeki sema gösterisi ile ayrı bir görüntüye bürünen iftarda aynı sofrayı paylaşıp hep birlikte oruçlarını açtılar. Fatih Mahallesi Yeşilkent Ulu Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Özlemiş ve yönetiminin de destek verdiği iftar programına Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Ak Parti Kocaeli İl Yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve belediye başkan yardımcıları, Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri, Fatih Sultan Mehmet Mahalle Muhtarı Selami Tarakçı ve Rahmiye Mahalle Muhtarı İrfan Erçelik, sivil toplum örgütü temsilcileri ile Yeşilkentlilerin ilgisi yoğun oldu.
İftar vakti Kur’an-ı Kerim tilaveti ardından oruçlarını hep birlikte açan Yeşilkentlilerin Kadir Gecesi’ni tebrik eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Rabbim iftarlarınızı kabul etsin. Şu anda bu meydanda sadece Yeşilkentten değil, Kartepemizin farklı mahallelerinden misafir olan kardeşlerimizin de olduğuna inandığım bu iftar soframızda Kadir Gecesini de ihya ederek sofralarımızı paylaşıyoruz. Bu sofrada bizim bulduklarımızı bulamayanların düşünülmesinin gerektiği bir aydayız. Çünkü bizim bulduklarımızı bulamayanlar var. Onun içinde zenginlerin fakirleri hatırlamasının en önemli işareti ramazan ayıdır” dedi.
Başkan Üzülmez, “Elhamdülillah burada 4 aylık görev sürecinde önemli hizmetleri birlikte paylaştık “Allah ömür verdiği sürece, insanımızla el birliği, gönül birliği içinde Kartepe’ye, bu topraklara hizmet etmeye devam edeceğiz.” Sosyal belediyecilik hizmetlerini sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. İnşallah başta çocuklarımız olmak üzere, kadınlarımıza ve gençlerimize yönelik hizmetlerimizi sizlerle en kısa zamanda buluşturacağız” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.