Tarihi Dokusu Olan Yerlerde Temizlik Hassasiyeti

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Şehrin sembolü olan bölgelerde temizliği ihmal etmiyor.İzmit’in sembolü olan Saat Kulesi, Atatürk Heykeli ve Şelale kısımlarında adeta yere çöp düşürülmüyor. Şelale önündeki Arnavut...

Tarihi Dokusu Olan Yerlerde Temizlik Hassasiyeti
İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Şehrin sembolü olan bölgelerde temizliği ihmal etmiyor.
İzmit’in sembolü olan Saat Kulesi, Atatürk Heykeli ve Şelale kısımlarında adeta yere çöp düşürülmüyor. Şelale önündeki Arnavut kaldırım taşı ile döşeli olan kısmında taş aralarındaki sigara izmaritleri vakumlu süpürge araçları ve personellerle tertemiz ediliyor. Arnavut kaldırım taşı olarak bilinen taş parkelerin arasına atılan izmaritlerin temizlenmesinin zor olduğunu ifade eden Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener, vatandaşlara birde uyarı yaparak, sigara izmaritlerini sigaralıklı çöp sepetlerine atmalarını istedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.