Karşıyaka Spor Tesisinde Sona Doğru

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Başiskele Karşıyaka’da inşa ettiği spor tesisinde son çalışmalar yapılıyor.

Karşıyaka Spor Tesisinde Sona Doğru
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sağlıklı yaşam için kentin çeşitli yerlerinde spor tesisleri kuruyor. Başiskele Karşıyaka Mahallesi’ne bir futbol sahası kazandıran Büyükşehir Belediyesi vatandaşların spor ihtiyacını karşılıyor. Tesislerde vatandaşlar günün her saatinde spor yapma imkânı bulabiliyor. Başiskele Karşıyaka’da inşa edilen FİFA standartlarındaki futbol sahasında son çalışmalar yapılıyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından tesis hizmete girecek.

FİFA STANDARTLARINDA
Spor tesisinin FİFA 2 standartlarında 68 x105 ölçülerinde bir futbol sahası bulunuyor. Tesiste maçları aynı anda 3 bin 400 kişinin izleyebileceği bir de tribün bulunuyor. Gece maçları için sahanın dört bir yanında aydınlatma bulunuyor. Soyunma odaları, duş ve tuvaletlerin de yer aldığı tesiste 300 araçlık otopark olacak. Spor tesisi 2 bin 300 metrekarelik alan üzerine inşa ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.