Güreşlere Mehteranla Davet Var

İzmit Belediyesi tarafından 20 Eylül Cumartesi günü Doğu Kışla’da organize edilen 2. Altın Kemer Paşa Yağlı Güreşleri için kortej düzenlenecek.19 Eylül Cuma günü saat 16.30’da Fevziye Camii önünden mehteran işliğinde başlayacak...

Güreşlere Mehteranla Davet Var
İzmit Belediyesi tarafından 20 Eylül Cumartesi günü Doğu Kışla’da organize edilen 2. Altın Kemer Paşa Yağlı Güreşleri için kortej düzenlenecek.
19 Eylül Cuma günü saat 16.30’da Fevziye Camii önünden mehteran işliğinde başlayacak olan korteje ile Cumartesi günü yaşanacak olan güreş heyecanı İzmit sokaklarına taşınacak. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın, Belediye Meclis üyeleriyle daire müdürlerinin katılacağı ve renkli görüntülere sahne olacak olan kortej Belsa önünde sona erecek. Kortejde güreşlere katılacak başpehlivanların da yer alacağı öğrenildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.