Dilovası Belediye Başkanı Toltar Meslektaşlarını Ağırladı

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, Eski Oda Başkanı Bekir Güre ve yönetim kurulu üyeleri Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı ziyaret etti.

Dilovası Belediye Başkanı Toltar Meslektaşlarını Ağırladı
İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, İnşaat Mühendisleri Odası Eski Başkanı Bekir Güre ve yönetim kurulu üyeleri Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı ziyaret etti. Meslektaşlarının Dilovası Belediye Başkanı olmasının kendilerini ayrı şekilde onurlandırdığını belirten İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, “Meslektaşımızı Belediye Başkanı olarak görmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Kendisini tebrik ediyorum. Ali Toltar’ın Mühendislik Lisansı ve diğer tahsillerine dayanarak, azimli, çalışkan ve stratejik planlama sahibi bir belediye başkanı Dilovası için gelecek vaad ediyor” dedi.
Dilovası’nın coğrafik ve stratejik olarak önemli bir konuma sahip olduğunu belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise, “Dünyanın dördüncü büyük köprüsüne ev sahipliği yapacak olması, dev sanayisi ve İstanbul ile Kocaeli arasında köprü vaziyeti görmesi özellikleri ile Dilovası çok önemli bir ilçe” şeklinde konuştu.
Dilovası’nın üç temel sorunu olduğunu belirten Başkan Toltar, “Bunlar Çevresel Sorunlar, Kentsel Sorunlar ve İstihdam Sorunları. Sorunların çözümü için meslektaşlarımın bana destek olacağından şüphem yok. Dilovası çevre, kentsel ve istihdam yönüyle birtakım araştırma geliştirme sürecine girecek” şeklinde konuştu.
İnşaat Mühendisleri Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, Dilovası ve meslektaşları olan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar için destek vereceklerini, gerektiği yerde yardımcı olmak için hazır olduklarını ve Dilovası’nın yaşam kalitesinin yükseltilmesi için beklentilerinin meslektaşlarından olduğunu söyledi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.