Darıca’dan Erdoğan'a Tam Destek

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren AK Partililer bayramın üçüncü günü kalabalık bir grupla İstasyon Caddesi’nde esnaf ziyareti yaparak 10 Ağustos seçimleri için destek istediler.Darıca...

Darıca’dan  Erdoğan'a Tam Destek
Kocaeli’nin Darıca ilçesinde Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren AK Partililer bayramın üçüncü günü kalabalık bir grupla İstasyon Caddesi’nde esnaf ziyareti yaparak 10 Ağustos seçimleri için destek istediler.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk ve partililerin katıldığı etkinlikte hem vatandaşların bayramını tebrik edip hem de Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istediler.
Halkın Başbakan Erdoğan’a olan sevgisinden son derece memnun olan Başkan Karabacak 10 Ağustos’ta yapılacak olan seçimlere Darıca’nın hazır olduğunu ifade ederek, “Ülkemize büyük hizmetler sunan Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan 10 Ağustos’ta halkımızın da teveccühüyle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olarak ülkemize hizmete devam edecektir. Bizlerde bu noktada kendisine destek vererek en güçlü şekliyle seçilmesi adına çalışıyoruz. İnanıyoruz ki, yerel seçimlerde partimize büyük destek veren halkımızın desteği artarak devam edecektir” dedi.
Darıca olarak bütün teşkilatların seçime hazırlandığını ifade eden İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ise yerel seçimlerde elde ettikleri başarının kendilerini daha büyük hedeflere yönelttiğini ifade ederek, “Darıca ilçesi olarak 10 Ağustos ta yapılacak olan seçimlerde hedefimizi yüzde 65 olarak belirledik. İnanıyoruz ki halkımız bir kez daha demokrasiye sahip çıkacak ve Başbakanımıza yakışır bir oy oranıyla kendisini ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı olarak Çankaya’ya gönderecektir. İlçemizde yaptığımız çalışmalarda bunu rahatlıkla görebiliyoruz” diye konuştu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.