Darıca Şehirler Ve Kültürler Kaynaşması Yağmurla Başladı

Darıca Belediyesi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşması, şölene katılan tüm derneklerin katılımı ile Mehteran Takımı eşliğinde gerçekleşen kortej yürüyüşü ile başladı.Darıca Kent Meydanı’ndan...

Darıca Şehirler Ve Kültürler Kaynaşması Yağmurla Başladı
Darıca Belediyesi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşması, şölene katılan tüm derneklerin katılımı ile Mehteran Takımı eşliğinde gerçekleşen kortej yürüyüşü ile başladı.
Darıca Kent Meydanı’ndan başlayan kortej yürüyüşüne AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Darıca Kaymakamı Ahmet Karaaslan,Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, muhtarlar, dernek temsilcileri ve vatandaşlar eşlik etti. Cumhuriyet Meydanından başlayıp merkez mahalleleri dolaşarak Darıca sahilinde bulunan amfi tiyatroya kadar devam eden Kortej yürüyüşüne vatandaşlar alkışlarla ve bayraklarla destek verirken Darıca sokaklarında renkli görüntüler oluştu. Kortej sırasında konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Bu yıl sekizinci kez düzenlediğimiz Darıca Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Festivalimize olan ilgi her yıl katlanarak artıyor. Ben ilgi gösteren tüm hemşehri derneklerimize tek tek teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız da bizleri yalnız bırakmıyorlar. Darıca Şehirler ve Kültürler Kaynaşması her yıl 35 ile 40 gün arasında sürüyor. Ziyaretçi sayısı da her yıl daha fazla artıyor. Geçtiğimiz yıl 1 milyona yakın vatandaşımız festivalimiz sırasında Darıca’yı ziyaret etti. Bu yıl da vatandaşlarımızı festivalimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Kortej yürüyüşünün renkli görüntülerle sahilde sona ermesinin ardından Mehteran Takımı bir konser verdi. Mehteran konserinin ardından bastıran aşırı yağmur nedeniyle program iptal oldu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.