Kartepe’de Peyzaj Çalışmaları Sürüyor

Kartepe Belediyesi yeşil alanlardaki peyzaj çalışmalarını ilçe genelinde sürdürüyor.Belediye ekipleri bayram öncesi alt yapı çalışmaları biten Tepetarla mahallesi’nde bilgi evi ve cami bahçesi çevresinde peyzaj projesinin startını verdi....

Kartepe’de Peyzaj Çalışmaları Sürüyor
Kartepe Belediyesi yeşil alanlardaki peyzaj çalışmalarını ilçe genelinde sürdürüyor.

Belediye ekipleri bayram öncesi alt yapı çalışmaları biten Tepetarla mahallesi’nde bilgi evi ve cami bahçesi çevresinde peyzaj projesinin startını verdi. Estetik dokunuşlarla mevcut yapıların görsel güzelliğine katkı verip bölgenin değerini artırmaya yönelik çalışmalar sergileyen Kartepe Belediyesi, bayram öncesi de Tepetarla Cami bahçesi ve bilgi evi çevresinde peyzaj çalışmalarına başladı. Alt yapısı yenilenen ve üst yapı düzenlemesi kapsamında ana arter yolları da asfaltlanan Tepetarla mahallesindeki peyzaj çalışmalarını da Piabet Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler koordineli şekilde yürütüyorlar.

Tepetarla mahallesinde Kartepe Belediyesi tarafından yapılan Bilgi evi ve yanında mevcut camiyi de içine alan yaklaşık 5 dönümlük arazi üzerinde peyzaj çalışmalarında ekipler kilitli parke taşları ile yürüyüş yollarını nakış nakış işleyecek. Alanda 800 metrekare parke ile 445 metre bordür döşeyecek ekipler çalışmaların alt yapısını oluşturmaya başladı. Kamelyalar ve oyun grupları ile donatılacak alanda peyzaj çalışması kapsamında bitkilendirmeleri de yapacak ekipler yeni bir yaşam alanını daha ilçeye kazandırmış olacaklar.

Bayram öncesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler güzergahı hazır hale getirirken bayram sonrası tamamlanacak peyzaj çalışmaları ile bölgenin görselliği artırılmış olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.